Slijptechnologie

We slijpen met name aan één ding:
De levensduur van uw spoornet.


Er bestaat nauwelijks een systeem dat dag in, dag uit zo veel belast wordt als de spoorweginfrastructuur in het railvervoer. Geen wonder dat het slijptechnische onderhoud van spoorstaven en wissels steeds belangrijker wordt. Door het uiterst gespecialiseerde slijptechnische onderhoud van bestaand spoor en het preventief bewerken van nieuw spoor levert VDM Rail een even doeltreffende als efficiënte bijdrage aan een langere levensduur van uw spoorwegennet.
Meer info

De motor van ons machinepark:
De juiste kennis.

Geen spoornet is hetzelfde. Elke spoorweginfrastructuur stelt specifieke eisen aan het slijptechnische onderhoud en onze machines. Met ons omvangrijke machinepark hebben we voor vrijwel elke uitdaging wel een oplossing. Of het nu gaat om het spoornet voor trams en metro’s, goederen- of personenvervoer, of het spoor van de hogesnelheidstreinen van de Deutsche Bahn: wij beschikken over zowel de technische infrastructuur als de noodzakelijke kennis voor de realisatie en uitvoering van verschillende processen.

VDM Rail op het spoor

Innovatieve technologieën, efficiënte oplossingen en heel veel knowhow. Bekijk wat wij allemaal doen op het gebied van slijptechnologie en welk verschil VDM Rail op het spoor maakt.
1:05 min. Videoclip

Meer oplossingen onder één dak.

Hebben we uw interesse gewekt? VDM Rail biedt nog veel meer, goed doordachte technische oplossingen rondom de instandhouding en het onderhoud van uw spoorwegennet. Innovatief, kostenbesparend, alles onder één dak. We laten ze u graag zien.

Nieuwe datum voor InnoTrans

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is InnoTrans 2021 verschoven naar volgend jaar. Zoals het er nu voorstaat, opent de internationale vakbeurs voor spoorwegtechnologie van 20 t/m 23 september 2022 de deuren. Waar u ons dan precies kunt vinden, om te netwerken en van gedachten te wisselen over de nieuwste ontwikkelingen in de branche, laten wij te zijner tijd weten.