Meettechnologie

Ons succes is meetbaar:
Tot op de micrometer nauwkeurig.


Een nauwkeurige, meettechnische documentatie van de staat van uw spoorwegennet met behulp van moderne procedures is onmisbaar voor een efficiënte analyse en planning van het noodzakelijke onderhoud. Hiervoor nemen wij met punctuele, digitale metingen delen van het spoornet onder de loep. Zo kunnen wij door middel van regelmatige metingen de algehele toestand van uw spoorwegennet steeds goed beoordelen.
Meer info

Buitengewone oplossingen voor standaard parameters.

Naast het kwalitatieve consult omvat onze dienstverlening omtrent meettechniek alle gangbare standaard parameters. Van het beoordelen van lengte- en dwarsprofielen tot het meten van hoogteslijtage, van inspectie van wissels tot slijtageanalyse voor een efficiënte coördinatie van onderhoudswerkzaamheden. U wilt het monitoren van uw spoorparameters liever zelf doen? Geen probleem. Wij bieden ook de mogelijkheid om meetapparatuur te huren, gecertificeerd door de Deutsche Bahn en speciaal ontwikkeld voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

VDM Rail op het spoor

Innovatieve technologieën, efficiënte oplossingen en heel veel knowhow. Bekijk wat wij allemaal doen op het gebied van meettechnologie en welk verschil VDM Rail op het spoor maakt.
0:36 min. Videoclip

Meer oplossingen onder één dak.

Hebben we uw interesse gewekt? VDM Rail biedt nog veel meer, goed doordachte technische oplossingen rondom de instandhouding en het onderhoud van uw spoorwegennet. Innovatief, kostenbesparend, alles onder één dak. We laten ze u graag zien.

Nieuwe datum voor InnoTrans

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is InnoTrans 2021 verschoven naar volgend jaar. Zoals het er nu voorstaat, opent de internationale vakbeurs voor spoorwegtechnologie van 20 t/m 23 september 2022 de deuren. Waar u ons dan precies kunt vinden, om te netwerken en van gedachten te wisselen over de nieuwste ontwikkelingen in de branche, laten wij te zijner tijd weten.