Lastechniek

Transportwegen verbinden
we met onze knowhow.


Het lastechnisch bewerken van de spoorweginfrastructuur zorgt voor een duidelijk langere levensduur van spoorstaven, installaties en wissels. Mits de werkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd natuurlijk. Daarom hebben we bij VDM Rail, naast een omvangrijk machinepark, specifiek geschoolde medewerkers met uitvoerige kennis op het gebied van verschillende lastechnieken.
Meer info

Innovatieve oplossingen.
Krachtige machines.
Uitermate vakkundig.

Welke oplossingen en methodes op het gebied van lastechniek ingezet worden, hangt af van uw specifieke eisen. Daarom biedt VDM Rail per opdracht een op maat gemaakt portfolio aan vakkundige onderhoudsoplossingen voor uw spoorwegennet.

• Onderhoud van wissels en puntstukken
• Repareren van spoorstaafscheuren, inslag- en remsporen
• Elektrische en thermische lassen van railverbindingen
• Herstellen van groefrails en vlakke groefkruisingen
• Warmtebehandelingslassen

VDM Rail op het spoor

Innovatieve technologieën, efficiënte oplossingen en heel veel knowhow. Bekijk wat wij allemaal doen op het gebied van lastechnologie en welk verschil VDM Rail op het spoor maakt.
1:02 min. Videoclip

Meer oplossingen onder één dak.

Hebben we uw interesse gewekt? VDM Rail biedt nog veel meer, goed doordachte technische oplossingen rondom de instandhouding en het onderhoud van uw spoorwegennet. Innovatief, kostenbesparend, alles onder één dak. We laten ze u graag zien.

Nieuwe datum voor InnoTrans

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is InnoTrans 2021 verschoven naar volgend jaar. Zoals het er nu voorstaat, opent de internationale vakbeurs voor spoorwegtechnologie van 20 t/m 23 september 2022 de deuren. Waar u ons dan precies kunt vinden, om te netwerken en van gedachten te wisselen over de nieuwste ontwikkelingen in de branche, laten wij te zijner tijd weten.